N IE U W S B R I E F najaar 2023:

We gaan weer beginnen!

Het is weer even geleden maar we komen langzaam weer uit de zomerstand. We gaan maandag 2 oktober starten met het nieuwe spinning seizoen!!

Tot eind oktober zijn de lessen op maandag-, en donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. Roel neemt de maandag voor zijn rekening. Nies de les op donderdag. Gerrit gaat komend seizoen ook weer vanaf november les geven. Ook kijken we vanaf eind oktober / begin november naar de bezetting van de avonden en kijken of we verder gaan met 3 lessen per week of blijven we bij 2.  

Er zijn 20 spinning fietsen beschikbaar. Vergeet niet om een extra handdoek mee te nemen om onder je fiets te leggen. Na de les reinig je de fiets met allesreiniger en keukenrol (beschikbaar in de zaal).
 
De toegangskaartjes van vorig seizoen kunnen nog gebruikt worden. Wil je een nieuw toegangskaartje kopen, dan kan dat bij een van de coördinatoren op de lesavond zelf. De kosten per les gaan €4,– worden.
 
De kleedkamers zijn gewoon toegankelijk en we vragen je nadrukkelijk om daarvan gebruik te maken. Ook is het weer mogelijk om na het spinnen te douchen én in het café een drankje te doen.
  
Binnenkort komen de lessen weer on-line. Je moet je vooraf inschrijven voor een spinningles via de website https://spinningwoubrugge.nl .

Heb je nog iemand in je omgeving die graag wat beweging wil of een fiets(st)er is die wil “overwinteren” neem hem/haar dan gezellig mee. De 1e les is gratis. Ook de aspirant deelne(e)m(st)er moet wel 1 malig een account aanmaken.

Wat belangrijk is!!
Vergeet niet om je af te melden indien je onverhoopt toch verhinderd ben. En wat ook belangrijk is als de lessen vol zitten op de avond voor de les, kijk nog even een uur voor de les op de lesavond zelf of er iemand zich heeft afgemeld dan kan je toch nog mee doen!!

Dan nog even een andere mededeling. Martijn heeft te kennen gegeven om af te treden als bestuurslid. Jammer maar begrijpelijk. Martijn we nemen nog officieel afscheid maar super bedankt voor je inzet voor Spinning Woubrugge. En we hebben Nies bereid gevonden zijn plek in te nemen.

Mocht je deze nieuwsbrief niet hebben ontvangen of wil je hem ontvangen stuur dan even een mail naar info@spinningwoubrugge.nl