UPDATE 03-01-2023

N I E U W S B R I E F 03-01-2023
(niet ontvangen? mail naar info@spinningwoubrugge.nl)

Het nieuwe jaar zijn we met elkaar ingeslagen, en we laten 2022 achter ons! Een goede en ook nog eens een leuke reden is om (opnieuw) te starten met spinning!

Nu de dagen nog kort, koud en nat zijn, kunnen we de fiets laten staan en binnen met elkaar spinnen. We werken aan de conditie op de fiets en is voor zowel beginners als gevorderden.
Elke maandag- en woensdagavond vanaf 19:30 uur spinnen we onder begeleiding van energieke muziek en werken we ons voor een 1 uur in het zweet.

Er zijn voldoende fietsen beschikbaar en je bent welkom wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Lijkt jou het wel wat? Meld je aan via de website, neem 2 handdoeken en een bidon mee! 
We zien je graag vanaf 9 januari in sporthal Oudendijk. 
 —————————————————————-
08-11-2022
Helaas is het bij Gerrit niet positief. De berichten dat de tumor weg was (op een randje na dan) bleek iets te voortvarend. Het “randje” is zodanig nog aanwezig EN met kwaadaardige tumor op een zeer ongunstige plek dat hij toch geopereerd gaat worden op 28 november a.s. Dan krijgt hij een definitieve stoma. Gerrit geeft dit seizoen toch nog 1x les en wel op 16 november. Na de operatie is het herstel 2 a 3 maanden. En dan is zijn conditie nog niet op pijl natuurlijk, dus zal hij dit seizoen niet meer in actie komen helaas.

Gerrit we wensen je vanaf deze plek heel veel sterkte samen met Esther
—————————————————————–
N I E U W S B R I E F 24-10-2022
(niet ontvangen? mail naar info@spinningwoubrugge.nl)

We Gaan Verder Met 2 Avonden In De Week

Zoals beloofd zouden we terugkijken hoe de afgelopen maand de bezetting per avond was. Jammer genoeg moeten we concluderen dat de donderdagavond gaat afvallen. Dus vanaf week 44 – 3 november is er op donderdagavond (tot nader bericht) geen les meer. De lessen zijn vanaf week 44 op de maandag- en woensdagavonden. 

Ook roepen we onze trouwe leden op om weer gezellig te komen fietsen. Heb jij weer zin om lekker een uurtje te zweten? 
Bij de huidige aantallen kunnen we niet garanderen, dat we voort kunnen blijven bestaan.

Gerrit heeft de afgelopen periode positieve berichten gedeeld. De bestralingen hebben er voor gezorgd dat de lymfeklieren nu schoon zijn en de tumor weg is. Dit was het droomscenario en hij is uiteraard blij en opgelucht. Jammer genoeg is Gerrit nog niet in staat wekelijks de les te verzorgen. Hij zit op dit moment nog steeds in het medische circuit en dat heeft tijd nodig. 

Dan nog even een kleine reminder;
Mocht je nu iemand weten die de ambitie heeft om les te geven of wie weet zou je het zelf wel iets vinden? Geef het even aan bij iemand van het bestuur. Roel en Gerrit zijn ook zonder ervaring begonnen 🙂
 
Er zijn 18 spinning fietsen beschikbaar. Vergeet niet om een extra handdoek mee te nemen om onder je fiets te leggen. Na de les reinig je de fiets met ontsmettingsmiddel (doekje en flesje staan bij de fiets).
 
De toegangskaartjes van vorig jaar kunnen nog gebruikt worden. Wil je een nieuw toegangskaartje kopen, dan kan dat bij een van de coördinatoren op de lesavond zelf, voor dezelfde prijs als vorig seizoen  € 3,50 per les.
 
De kleedkamers zijn gewoon toegankelijk en we vragen je nadrukkelijk om daarvan gebruik te maken. Ook is het weer mogelijk om na het spinnen te douchen én in het café een drankje te doen.
  
Binnenkort komen de lessen weer online. Je schrijft je voor een spinningles in via de website https://spinningwoubrugge.nl. Heb je nog iemand in je omgeving die graag wat beweging wil of een fiets(st)er is die wil “overwinteren”? Neem hem/haar dan gezellig mee, de 1e les is namelijk gratis!!
Het verzoek om als aspirant deelne(e)m(st)er altijd een account aan te maken.

Wat belangrijk is!! Vergeet niet om je af te melden indien je onverhoopt toch verhinderd ben. En wat ook belangrijk is als de lessen vol zitten op de avond voor de les, kijk nog even een uur voor de les op de lesavond zelf of er iemand zich heeft afgemeld dan kan je toch nog mee doen!!

Sportieve groet,

Piet, Roel, Martijn, Gerrit