We zijn maandag 26 september weer gestart met het nieuwe spinning seizoen!!
 
Tot eind oktober zijn de lessen op maandag-, woensdag- en donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. Door de (tijdelijke) afwezigheid van Gerrit als trainer, geeft Roel alle 3 de avonden les. Vanaf begin november gaan we terug naar 2 avonden per week. Welke dag af gaat vallen gaan we bepalen in de eerste weken. Welke avond het minst bezet is valt af. 

Mocht je nu iemand weten die de ambitie heeft om les te geven of wie weet zou je het zelf wel iets vinden? Geef het even aan bij iemand van het bestuur. Roel en Gerrit zijn ook zonder ervaring begonnen 🙂 En kunnen we gewoon vanaf november 3 avonden les blijven geven.
 
Er zijn 18 spinning fietsen beschikbaar. Vergeet niet om een extra handdoek mee te nemen om onder je fiets te leggen. Na de les reinig je de fiets met ontsmettingsmiddel (doekje en flesje staan bij de fiets).
 
De toegangskaartjes van vorig jaar kunnen nog gebruikt worden. Wil je een nieuw toegangskaartje kopen, dan kan dat bij een van de coördinatoren op de lesavond zelf, voor dezelfde prijs als vorig seizoen  € 3,50 per les.
 
De kleedkamers zijn gewoon toegankelijk en we vragen je nadrukkelijk om daarvan gebruik te maken. Ook is het weer mogelijk om na het spinnen te douchen én in het café een drankje te doen.
  
De lessen staan (tot eind oktober) weer on-line. Je moet je vooraf inschrijven voor een spinningles via deze website. Heb je nog iemand in je omgeving die graag wat beweging wil of een fiets(st)er is die wil “overwinteren” neem hem/haar dan gezellig mee. De 1e les is gratis. Ook de aspirant deelne(e)m(st)er moet wel op deze site 1 malig een account aanmaken.

Wat belangrijk is!! Vergeet niet om je af te melden indien je onverhoopt toch verhinderd bent.

En wat ook een tip is; Als de lessen vol zitten op “jou” avond voor de les, kijk nog even een uur voor de les op de lesavond zelf of er iemand zich heeft afgemeld dan kan je toch nog mee doen!!

Sportieve groet,

Piet, Roel, Martijn, Gerrit