14-01-2022

Het nieuwe jaar kunnen we met elkaar toch sportief beginnen!

Vanaf maandag 17 januari gaan we wederom een nieuwe start maken.  Na de persconferentie van afgelopen vrijdagavond is spinnen weer mogelijk op de maandag-, woensdag- en donderdagavond van 19:30 tot 20:30uur. Deze lessen zullen allen door Roel gegeven worden.

Houdt je aan de geldende RIVM maatregelen; enkel toegang tot de spinningslessen wordt gegeven met een geldige QR-code en aanvullend hierop is het dragen van een mondkapje (uitgezonderd op de spinningsfiets) verplicht is.

De entreekaarten kunnen bij de coördinatoren op de avond van de les, met gepast geld, gekocht worden.

Eveneens komen de nieuwe lessen weer op de site te staan

Gerrit is de komende periode even uitgeschakeld omdat hij geopereerd wordt aan zijn voet. Het is nog niet bekend wanneer hij het lesgeven gaat hervatten. Tot die tijd neemt Roel zijn lessen over.

Sportieve groet,

Gerrit
Roel
Piet
Martijn