07-10-2021 U P D A T E ! !

 

Goed nieuws;  we zijn maandag 20 september weer gestart met het nieuwe spinning seizoen!!

De lessen zijn op maandag-, woensdag- en donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. De woensdagavond is als extra lesavond toegevoegd.

Maandag- en Woensdagavond geeft Roel les. Donderdagavond geeft Gerrit les.

LET OP!! Er zijn vanaf maandag 11 oktober 15 spinning fietsen beschikbaar. dit is middels aangepast op de site dus er kan nu tot maximaal 15 deelnemers ingeschreven worden.

Vergeet niet om een extra handdoek mee te nemen om onder je fiets te leggen. Na de les reinig je de fiets met ontsmettingsmiddel (doekje en flesje staan bij de fiets).

De toegangskaartjes van vorig jaar kunnen gebruikt worden. Wil je een nieuw toegangskaartje kopen, dan kan dat bij een van de coördinatoren op de lesavond zelf, voor € 3,50 per les.

De kleedkamers zijn weer toegankelijk en we vragen je nadrukkelijk om daarvan gebruik te maken. Ook is het weer mogelijk om na het spinnen te douchen én in het café een drankje te doen.

Je kunt je vooraf inschrijven voor een spinningles via deze website. Inmiddels staan er weer nieuwe lessen voor oktober-november on-line. Vergeet niet om je af te melden indien je onverhoopt toch verhinderd ben.

Sportieve groet,

Gerrit,Piet,Martijn,Roel